• boeken via een adviseurs
  • boeken via een adviseurs
  • boeken via een adviseurs
  • boeken via een adviseurs
  • boeken via een adviseurs
  • boeken via een adviseurs

WELKOM BIJ REISPROFESSIONALS 

Een nieuwe samenwerking van Reisburo Swillens en Reisburo Globus: wij gaan verder onder de naam Reisprofessionals. 

ONZE REISERVARING

Beide kantoren in Meerssen en Maastricht hebben meer dan 35 jaar ervaring met het totale reisaanbod en zijn een begrip in Zuid Limburg. Passie voor reizen, persoonlijk contact, maatwerk en een hoge serviceverlening staan bij beide kantoren voorop. Díe overeenkomsten, een jarenlange vriendschap en de afgelopen tijd hebben ons geleerd dat samenwerking ontzettend belangrijk is. Daarom hebben wij een nieuwe formule ontwikkeld, waarin wij de krachten bundelen en onze expertise gezamenlijk inzetten op de locaties in Meerssen en Maastricht. Vol vertrouwen en positieve energie gaan wij samenwerken onder de naam Reisprofessionals. 

COMPLEET REISAANBOD

De naam zegt het al, wij zijn ervaren reisadviseurs en hebben samen de hele wereld gezien. U kunt bij ons terecht voor een gedegen reisadvies én een groot reisaanbod; de pakketreizen naar mooie zonbestemmingen, die leuke groepsreizen of goed georganiseerde zakenreizen. Vanzelfsprekend met de hoogste kwaliteit voor een gunstige prijs, want wij zijn immers bekend met de beste deals van de reisaanbieders in Nederland, België en Duitsland. 

WIJ REGELEN ALLES

En alles blijft net zo goed geregeld als voorheen. Ook voor wat betreft de nieuwe aspecten omtrent veiligheid, inentingen, aansprakelijkheid en de nodige reisdocumenten, zoals visa. Wij bieden álle zekerheid met het lidmaatschap van ANVR, SGR en Stichting Calamiteitenfonds Reizen. 

UW PERFECTE REIS

Een mooie samenwerking van twee kantoren, die elkaar aanvullen in één gezamenlijke ambitie: een zorgeloze, onvergetelijke reis voor onze klanten. Omdat wij ons volledig willen focussen op uw wensen, werken wij het liefst op afspraak. Maak een afspraak via mail of telefoon, dan regelen wij samen - onder het genot van een kop koffie - uw perfecte reis! 

Graag tot ziens op ons kantoor in Meerssen of Maastricht.

Reisbureau Dokkum Reizen Dokkum