• boeken via een adviseurs
  • boeken via een adviseurs
  • boeken via een adviseurs
uw reis specialist
Spauwen Travel Boutique

Reisonderneming uit Valkenburg a/d Geul

Poststraat 6
6301 DZ Valkenburg a/d Geul
085-0670015
 Stuur mij een e-mail

Welkom bij Spauwen Travel Boutique

Uw nieuwe reisadviseur in hartje Valkenburg a/d Geul, voor al uw vakanties, maatwerk-reizen en cruises. Wij ontvangen u graag in onze stijlvolle en inspirerende Travel Boutique, waar reisliefhebbers op een eigentijdse manier kennis kunnen maken met het uitgebreide reisaanbod, en waar we uw vakantie volledig op maat samenstellen.

Wilt u kennismaken met een nieuwe, bijzondere buitenlandse bestemming of uw droomvakantie, maar ziet u op tegen al het geregel dat erbij komt kijken? Spauwen Travel Boutique in Valkenburg neemt u alle zorg uit handen. ,,U hoeft eigenlijk niets te doen, behalve te genieten. Onze ervaren Travel Designers zorgen voor een reiservaring die u nooit meer vergeet.”

Voor al uw vakanties en (business)reizen

U kunt nu ook bij ons terecht voor al uw individuele en maatwerkvakanties. Wij zijn lid van The Travel Club en stellen uw vakantie volledig op maat, naar uw specifieke wensen samen. Ook hebben we een uitgebreid aanbod aan cruises en pakketreizen van gerenommeerde touroperators uit Nederland en Duitsland.

Met vertrouwen uw vakantie boeken

Spauwen Travel is een 3e generatie familiebedrijf met een oer-Limburgs reisondernemers DNA, met een passie voor reizen. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in de reiswereld en zijn gespecialiseerd in tot in de puntjes verzorgde vakanties en reizen. U kunt op ons vertrouwen: wij zijn lid van ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Daarnaast werken wij enkel samen met kwalitatieve en betrouwbare partners.

Persoonlijk reisadvies

Onze ervaren Travel Designers hebben kennis van veel bestemmingen wereldwijd, en willen u graag van het beste en meest complete reisadvies voorzien. Wij adviseren u dan ook een afspraak via de telefoon, website of e-mail te maken, zodat wij voldoende tijd hebben om uw droomreis samen te stellen. Onder het genot van een kopje koffie of drankje ontvangen wij u graag in onze Boutique aan de Poststraat 6 in Valkenburg a/d Geul.

Maatwerk voor bedrijven en organisaties

Wij organiseren en faciliteren ook uw volledige groepsreis, een geschikte service voor verenigingen, bedrijven, businessclubs en serviceclubs. Vanuit het idee van de reis stellen we de reis op maat samen, en ontzorgen we bij het volledige boekingsproces tot de uiteindelijke uitvoering. Een op de kennis van de deelnemers toegesneden wijnreis? Een personeelsreis naar Londen, opera’s bekijken in Verona of met de businessclub naar Dubai? Wij regelen het volledig naar de wens van u als klant en reiziger.

Namens de Spauwen-reisfamilie en alle reislustige collega’s heten wij u van harte welkom en alvast veel reisplezier!

Contact

Neem gerust contact met ons op, of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij vernemen graag uw reiswensen.

Spauwen Travel Boutique

T: 085-0670015

E: welkom@spauwentravelboutique.nl