• boeken via een adviseurs
  • boeken via een adviseurs
  • boeken via een adviseurs
  • boeken via een adviseurs
  • boeken via een adviseurs
  • boeken via een adviseurs

Verzekeringen afsluiten

GOED VERZEKERD OP REIS

Niet alleen voor het boeken van een vakantie bent u bij TravelHuys - Claudia Ike Zaandam aan het juiste adres. Ook informeert uw persoonlijke reisadviseur graag welke verzekering het beste bij u, uw medereizigers en de geboekte reis past. De verzekeringen zijn alleen af te sluiten mits u ook uw reis bij ons heeft geboekt.

De gewenste verzekering afsluiten.

Wij werken samen met A.S.R.

Kortlopende Annuleringsverzekering

U kunt de Kortlopende Annuleringsverzekering volledig aanpassen aan uw wensen. Kies voor een standaard Annuleringsverzekering of een Allrisk Annuleringsverzekering.

Beideverzekeringen gelden voor vertrek én tijdens uw vakantie. U bent daarmee beschermd tegen de kosten van annulering en ongebruikte reisdagen.

Let op: u kunt alleen een beroep doen op uw annuleringsverzekering bij onvoorziene gebeurtenissen. Is een gebeurtenis of situatie vóór het afsluiten van de verzekering al bekend? Dan biedt een annuleringsverzekering geen dekking.

Allrisk Annuleringsverzekering*

Met de Allrisk Annuleringsverzekering bepaalt u zelf om welke reden u uw vakantie annuleert of eerder beëindigt. Zo kunt u uw vakantie bijvoorbeeld ook annuleren omdat uw beste vriend(in) ernstig ziek wordt, of omdat u onverwacht een nieuwe baan krijgt en snel moet beginnen.

U krijgt voor deze extra annuleringsredenen dan 75% van uw annuleringskosten vergoed. In onze voorwaarden leest u wat u vergoed krijgt en welke uitzonderingen er zijn.

Waarnemer meeverzekeren
Als u wilt, kunt u een waarnemer meeverzekeren. Een waarnemer is iemand die bijvoorbeeld uw taken waarneemt op uw werk, of die op uw huis past terwijl u op reis bent.

Als uw waarnemer iets overkomt, wilt u misschien uw reis annuleren of eerder terugkeren zodat u zelf de boel weer draaiende kunt houden. U heeft dan recht op vergoeding van de annuleringskosten of de ongebruikte reisdagen.

*) U kunt géén beroep doen op de Allrisk Annulering wanneer u geen zin heeft in de vakantie, u vindt dat het te veel regent of vervelend weer is, de reisorganisatie of luchtvaartmaatschappij failliet is of u vanuit het Calamiteitenfonds al recht op een uitkering heeft.

Voordelen Kortlopende Annuleringsverzekering:
• Alle annuleringsredenen mee te verzekeren
• Ook per onderdeel van een zelf samengestelde reis
• Zelf kiezen voor welk bedrag u uw reis verzekert

Kortlopende Reisverzekering

Wie reist, wil vrijheid. Ontspanning. Nieuwe ervaringen opdoen. Soms zijn dat niet de ervaringen die u verwacht.

Dan is het prettig als u kunt terugvallen op een goede reisverzekering. De Kortlopende Reisverzekering van A.S.R. is er voor elke vakantie en elke reis. En dankzij alle extra's bepaalt u helemaal zelf wat u wel en niet verzekert. U stelt uw Kortlopende Reisverzekering zelf samen. U kiest voor Europadekking of Werelddekking. Vervolgens kunt u kiezen uit Basis,Comfort of Optimaal:

1. Basis
Met de Basis-reisverzekering bent u standaard verzekerd voor personenhulp. Dit kunt u uitbreiden met diverse aanvullende dekkingen, zoals geneeskundige kosten en skiën en snowboarden. Voor de aanvullende dekkingen die u kiest, betaalt u een lage premie.

2. Comfort
Met de Comfort-reisverzekering bent u verzekerd tegen dezelfde risico's als bij de Basis-reisverzekering. Maar voor de dekkingen die u zelf kiest -- zoals geneeskundige kosten, ongevallen of bagage – krijgt u een ruimere vergoeding. De premie voor deze aanvullende dekkingen is dan ook hoger.

3. Optimaal
Wilt u geen enkel risico nemen? Dan is de Optimaal-reisverzekering van A.S.R. perfect voor u. Dit is de meest uitgebreide reisverzekering. Bagage, geneeskundige kosten en rechtsbijstand* zijn hierin standaard meeverzekerd. Raakt uw bagage zoek, dan vergoeden wij de nieuwwaarde van uw bagage wanneer uw spullen maximaal 2 jaar oud zijn. U hoeft hiervoor geen eigen risico te betalen.

*Dit gaat om Reis Rechtsbijstand binnen Europa. Buiten Europa vergoeden wij maximaal €25.000,- per gebeurtenis.

Voordelen Kortlopende Reisverzekering:
• Kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekeren
• Snelle afhandeling van bagageschade
• Sportrisico's meeverzekerd, ook voor abseilen en raften

Doorlopende Verzekering voor Reizen

Vaker op vakantie? Met een doorlopende reisverzekering van A.S.R. bent u altijd goed voorbereid. Ongeacht de bestemming: naar de zon, de sneeuw, een stad of waarheen u ook gaat.

Want soms is de reis zelf het doel. En als een boeking onverwacht niet doorgaat, of u voortijdig naar huis moet, is er de doorlopende annuleringsverzekering.

De Doorlopende Verzekering voor Reizen stelt u zelf samen. De reisverzekering biedt u de varianten Basis, Comfort en Optimaal. Bij de doorlopende annuleringsverzekering kiest u Annulering of Allrisk Annulering. En natuurlijk kunt u de dekkingen voor reis en annulering combineren! Daarnaast zijn diverse aanvullende dekkingen beschikbaar, zodat de verzekering volledig aansluit op uw reizen.

Let op:

Let op u kunt alleen een beroep doen op uw annuleringsverzekering bij onvoorziene gebeurtenissen. Is een gebeurtenis of situatie vóór het afsluiten van de verzekering of het boeken van de vakantie al bekend? Dan biedt een annuleringsverzekering geen dekking.

Kinderen gratis meeverzekerd
Heeft u een kind dat jonger is dan 5 jaar? Dan kunt u hem of haar gratis meeverzekeren. Vanaf dat moment geldt deze verzekering onbeperkt. Dus ook als uw kind ouder wordt.

Voordelen Doorlopende Verzekering voor Reizen:
• Een keer afsluiten, altijd verzekerd
• Reis- en annuleringsverzekering gecombineerd
• Uw kinderen gratis meeverzekerd

Meer informatie

Wilt u meer informatie over reisverzekeringen? Neemt u dan gerust even contact met mij op.

Klachten

Bij A.S.R. staat uw belang voorop. Toch kan het gebeuren dat u niet tevreden bent over onze producten of dienstverlening. Uw klacht is in dat geval van harte welkom. Het helpt ons continu verbeteren. Met onze klachtenrapportage geven wij u inzicht in de klachten die het afgelopen jaar door ons zijn behandeld.

https://www.asr.nl/over-asr/klachtenformulier