• boeken via een adviseurs
  • boeken via een adviseurs
  • boeken via een adviseurs
  • boeken via een adviseurs
  • boeken via een adviseurs
  • boeken via een adviseurs
  • boeken via een adviseurs
  • boeken via een adviseurs

Over TravelXperts Den Ham

TravelXperts Den Ham is hèt reisadviesbureau voor Den Ham en omstreken. Al jaren een begrip in de regio!

Wij voorzien je van deskundige informatie en zoeken dé reis die in alle opzichten goed, maar niet duurder is! 

Onze missie is dan ook: het uitzoeken, samenstellen en reserveren van jouw ultieme reis voor de juiste prijs! Ons team bestaat uit gedreven, doorgewinterde en deskundige TravelXperts. Doordat we veel bestemmingen zelf bezocht hebben, kunnen we uit eigen ervaring adviseren. Of je nu komt voor een familievakantie, stedentrip, een fietsvakantie in Nederland, Islandhoppen Griekenland, een heerlijk all inn Turkije, een rondreis door Afrika, Amerika en nog vele verre bestemmingen, een incentive voor je bedrijf, TravelXperts heeft het allemaal in huis!

Noël ten Thije-Smit (eigenaar en TravelXpert)

Ola, mijn naam is Noël ten Thije en sinds 2010 eigenaar van TravelXperts Den Ham. Als je mij vraagt wat mijn grootste hobby is, dan heb ik 1 antwoord: Reizen en de wereld ontdekken.

En dat doe ik heel graag, zowel met mijn gezin als met reisbranchecollega’s. Ik ben altijd nieuwsgierig wat de bestemming te bieden heeft.

Ik help je graag met het samenstellen en uitzoeken van je ultieme vakantie. Mijn favoriet? Dat is moeilijk, van Azië, Afrika, Griekenland & Spanje gaat mijn reishart sneller kloppen!

Maak snel een afspraak op deze website zou ik zeggen en laat je door ons verrassen en adviseren. 

Wendy Bartels (TravelXpert)

Mijn naam is Wendy Bartels en inmiddels ben ik alweer ruim 18 jaar werkzaam in de reisbranche.

Door mijn passie voor reizen heb ik al veel van de wereld mogen ontdekken.

Op mijn 21e heb ik mijn 1e verre reis gemaakt door Zuid-Afrika, dit land heeft écht mijn hart gestolen. Ik kan je er alles over vertellen!

Naast verre bestemmingen als Indonesië, Kenia, Canada, Sri Lanka, Thailand en China heb ik binnen Europa ook diverse mooie plekken gezien. Van strandvakantie op Mallorca, Tenerife of een van de Griekse eilanden, tot een gave stedentrip naar Rome of Valencia. Waar ik ook erg enthousiast van wordt is een fantastische cruise op de Middellandse zee, wat wil je nog meer, in een week tijd zes verschillende bestemmingen ontdekken en slechts één keer je koffer inpakken!

Ik zie je graag binnenkort op ons reisbureau in Den Ham! 

 

Annemieke Roelofsen (TravelXpert)

Mijn naam is Annemieke Roelofsen en ik kom uit Vriezenveen maar ik ben vooral thuis in de wereld.

Mijn passie is reizen en alles wat ermee te maken heeft! Reizen, in welke vorm dan ook is beleving, vrijheid en avontuur.

Mijn kennis en ervaring gebruik ik graag om uw/jouw vakantie tot een mooie herinnering te maken.

Mijn favoriete bestemmingen… lastig, maar dan zeg ik toch dat Australië mijn hart gestolen heeft. En in Europa mag ik graag naar Spanje en Oostenrijk op vakantie gaan.

Demi Nijkamp (TravelXpert)

Hi! Mijn naam is Demi Nijkamp, ik ben geboren en getogen in het gezellig Daarle en woon hier nog steeds met veel plezier.

Tijdens mijn opleiding in de reisbranche heb ik ontdekt dat er veel meer moois is dan alleen Nederland en heb ik binnen Europa veel mogen zien. Spanje heb ik vanaf kinds af aan al in mijn hart gesloten en voelt echt als een tweede thuis.

Ik ben nog een ‘guppie’ in de reisbranche, maar met een reis naar Zuid-Afrika en de ABC-eilanden heb ik mijn reiskennis al een stuk kunnen verbreden.

Er zijn nog genoeg reiswensen over! Ik hoop dan ook dat in de komende jaren nog veel van de wereld mag gaan zien om jullie zo van goede adviezen te kunnen voorzien.

Tot snel op het reisbureau!

Wij nemen je graag heel veel werk uit handen en besparen je veel tijd! 

Ons doel om jou een onvergetelijke vakantie te bezorgen!

Zekerheid

Wij zijn aangesloten bij ANVR en SGR. Daardoor is uw financiële zekerheid van uw reissom gewaarborgd.

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag 09.00-17.00 uur.

Contact

Brinkstraat 13a
7683 BM Den Ham
0546-241006

Whatsapp